AX Pro Series

person Postat de : Administrator list In: Supraveghere Video în: comment Comment: 0 favorite Hit: 271

SISTEMUL AX PRO - INTRODUCERE

La Hikvision, considerăm că inovația are ca rezultat produse ce pot fi ușor de utiizat, economisind astfel o mulțime de timp.

CE OFERIM

La Hikvision, considerăm că inovația are ca rezultat produse ce pot fi ușor de utiizat, economisind astfel o mulțime de timp. Sistemul AX PRO este exemplul perfect - acesta are un design nou, incredibil, care combină sistemele de securitate puternice și fiabile din trecut cu simplitatea tehnologiei de ultimă generație.

 

AX PRO este, în același timp, convențional și revoluționar, cu o stabilitate a rețelei wireless dovedită, având o gamă largă de produse ce pot fi ușor de utilizat atât de instalatori, cât și de utilizatorii finali. Configurare simplă și protecție garantată - indiferent dacă este vorba de o proprietate mare, destinată afacerilor sau de propria locuință - sistemul AX PRO are menirea de a oferi liniștea sufletească, zi de zi.

SISTEMUL AX PRO - INTRODUCERE

Sistemul AX Pro Introducere

BENEFICII CHEIE

Prevenirea intruziunilor încă de la cele mai mici semne

Detectarea riscurilor înainte ca acestea să se materializeze

Rămâneți informat, cu date obținute în timp real

Control inteligent datorită sistemului scalabil

Comentarii

Pana acum nu sunt comentarii

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături

Inregistrare cont nou

Ai creat deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza parola