Ce este tehnologia COLORVU?

person Postat de : Home2Smart list In: Supraveghere Video în: comment Comment: 0 favorite Hit: 216

Tehnologia ColorVu de la Hikvision, lideri în indutria securității video, oferă imagini video color 24/7, astfel încât personalul de securitate să poată proteja oamenii și proprietățile pe timp de noapte, cu aceeasi claritate ca și în timpul zilei.

 

Capacitatea puternică a tehnologiei ColorVu de a capta detalii în condiții de iluminare slabă rezultă din trei descoperiri specifice: 

  • Hardware de ultimă generație
  • Procesare de înaltă calitate a imaginii
  • Fiabilitate super-înaltă

SCENARII DE APLICARE:

Rezidențial

Clădirile rezidenţiale, fie acestea case urbane, locuinţe multi-familiale sau apartamente, au adesea mai multe zone cu lumină redusă care devin potenţial riscante şi dificil de traversat în întuneric, precum holuri, scări şi alte zone exterioare. Camerele ColorVu asigură supraveghere fără egal acolo unde se produc incidente sau accidente şi iluminează zonele pentru a reduce riscul şi a îmbunătăţi siguranţa locatarilor şi a vizitatorilor. O imagine de calitate superioară ameliorează identificarea suspecţilor atunci când este necesar, asigurând un mediu mai sigur pentru locuitori.

Întreprinderi mici

Utilizatorii pot monitoriza intrările şi ieșirile, precum şi zonele interioare şi exterioare cu iluminare slabă, unde au loc furturi sau alte infracţiuni, cum ar fi holuri şi alei întunecate, zone de ghenă şi platforme de încărcare. Bucuraţi-vă de o iluminare mai bună cu ajutorul camerelor color ColorVu, protejându-vă în acelaşi timp angajaţii, clienţii şi bunurile, ajutându-i să se simtă în siguranţă în jurul şi în interiorul proprietăţii dvs.

Locuri de parcare

Parcările sunt dificil de protejat, din numeroase motive. Însă ColorVu utilizează o iluminare suplimentară complexă pentru a facilita securizarea zonelor de parcare; aceasta înseamnă că nu este nevoie de iluminat suplimentar pentru a capta imagini color de înaltă calitate. Lumina naturală ecologică a ColorVu nu afectează vederea unui şofer, spre deosebire de luminile supărătoare, intense sau decolorate. Toate aceste caracteristici reduc costurile şi asigură imagini de înaltă rezoluţie, detaliate, cum ar fi culoarea hainelor unei persoane sau culoarea unei mașini; totul este înregistrat pentru analiză criminalistică, atunci când este necesar.

Parcuri și zone de recreere

Camere ColorVu amplasate strategic iluminează zonele cu lumină limitată, care prezintă risc de accidente sau alte incidente, cum ar fi alei, zone de joacă, intrări în toalete şi zone pentru exerciţii fizice. Iluminarea mai bună seara şi noaptea menţine sentimentul de siguranţă şi confort al membrilor comunităţii.

Comentarii

Pana acum nu sunt comentarii

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături

Inregistrare cont nou

Ai creat deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza parola