Soluţii de securitate pentru depozitele logistice

person Postat de : Administrator list In: Supraveghere Video în: comment Comment: 0 favorite Hit: 230

Soluţii de securitate pentru depozitele logistice

Logistica reprezintă o activitate vastă şi complexă, cu un număr estimat de 46 de milioane de expedieri în fiecare zi pe tot teritoriul Europei.

CE OFERIM

Logistica reprezintă o activitate vastă şi complexă, cu un număr estimat de 46 de milioane de expedieri în fiecare zi pe tot teritoriul Europei. La bază, logistica este un serviciu pur de transportare a mărfurilor dintr-un loc în altul şi de depozitare intermediară pe ruta de transport.

 

Operatorii logistici sunt expuşi unui risc crescut de răspundere pentru mărfurile pe care le transportă. Acest lucru face ca securitatea lanţului de aprovizionare să fie esenţială pentru afacerea lor. Există multiple puncte de contact într-un lanţ de aprovizionare logistic care pot fi vulnerabile – de la intrarea într-un complex până la interiorul depozitelor. Cu o mulţime de „componente” şi oameni în mişcare, gestionarea securităţii este o sarcină dificilă.

 

Tehnologiile Hikvision acoperă toate aceste puncte de contact, după cum puteţi vedea mai jos. Toate acestea lucrează impecabil împreună pentru a furniza o soluţie holistică ce oferă furnizorilor de logistică şi clienţilor acestora linişte sufletească şi o modalitate practică de a-şi optimiza procesele din lanţul de aprovizionare.

Comentarii

Pana acum nu sunt comentarii

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături

Inregistrare cont nou

Ai creat deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza parola