Livrarea produselor

Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi.

Compania noastra isi livreaza produsele in sistem en-gros si en-detail oriunde pe teritoriul Romanie, ca urmare a comenzii efectuate de client.

Termenul de livrare este cuprins in intervalul 1-3 zile de la data confirmarii comenzii, in functie de destinatie. Livrarea se face prin firmele de curierat cu care compania noastra detine un contract de colaborare sau la solicitarea dumneavoastra  se pot alege alte variante agreate de ambele parti.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a magazinului online, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Anularea sau adaugarea unor produse intr-o comanda efectuata se poate face doar in cursul zilei in care ea a fost efectuata, pana la orele 17.00, prin telefon.

 

Returnarea produselor

Avand in vedere faptul ca magazinul nostru online comercializeaza "consumabile", returnarea lor capata un caracter mai special in comparatie cu alt gen de produse (echipamente electronice, electrocasnice, software etc.). In acest sens, se pot returna produse achizitionate in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii lor si numai ca urmare a unor defectiuni aparute in procesul de fabricatie sau a unor erori provocate de sistemul nostru de procesare/livrare a comenzilor.

Pentru clientii magazinului nostru online, se pot intelege situatii de greseli aparute in procesul de comanda, provocate de utilizator, ce au ca urmare livrarea altor coduri de consumabile decat cele dorite.

Returnarea produselor genereaza costuri de transport ce vor fi suportate de compania noastra in situatiile descrise in primul paragraf si cu conditia expedierii cu aceeasi companie de curierat ca la livrare sau de dumneavoastra, in cazurile enumerate in cel de-al doilea paragraf.

Cu exceptia cazurilor de defecte aparute in procesele de fabricatie, se accepta preluarea produselor doar daca ambalajul original nu este deteriorat/desigilat.

close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături

Inregistrare cont nou

Ai creat deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza parola