Comanda online a produselor - termeni comerciali

Pentru a comanda produse de pe acest magazin online, este necesar sa va inregistrati. Toate datele introduse au caracter informativ si se culeg doar in scopul identificarii cumparatorului. Compania noastra se supune regulilor si definitilor de confidentialitate!

Programul nostru de lucru

- preluare comenzi NON STOP prin magazinul nostru online

- procesare comenzi (confirmari de stoc, informatii legate de produse, etc.)

Luni - Vineri - 9.00 - 17.00

Sambata, Duminica - INCHIS

Comenzile si mesajele trimise dupa ora 17.00 si in zilele libere vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare

Plata produselor

- plata prin ordin de plata

- plata in avans, pe baza unei facturi proforme

- plata la livrare in numerar sau ramburs pentru livrari prin curier

- plata prin procesatorul de plati EuPlatesc.ro

Plata la livrare se face in numerar, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata prin virament bancar sau varsamint in cont aveti nevoie de urmatoarele date:

Beneficiar – White&Blue Solutions SRL

Cod fiscal - 26867546

Registrul comertului – J40/4546/2010

Adresa - Strada Intrarea Dridu, nr. 7, sector 1, Bucuresti, Romania

Cont IBAN – RO03 PIRB 4204 7472 9900 1000

Banca – First Bank SA – Sucursala Stefan cel Mare

Inregistrarea si furnizarea datelor

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea cerute.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 Securitatea datelor personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.home2smart.ro  sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui magazin online. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu instrainam prin orice alt mod bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Accesarea www.home2smart.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC White&Blue Solutions SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile www.home2smart.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SC White&Blue Solutions SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC White&Blue Solutions SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC White&Blue Solutions SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

- dreptul de a cere SC White&Blue Solutions SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

- dreptul de a cere SC White&Blue Solutions SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- dreptul de a cere SC White&Blue Solutions SRL  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

- dreptul de a cere SC White&Blue Solutions SRL  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@it-click.ro  ca foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

 

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC White&Blue Solutions SRL  si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC White&Blue Solutions SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe  informatii sau opinii neconforme continute de acest magazin online.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei  prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Daca considerati ca un anume material de pe acest magazin online violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@home2smart.ro  astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

 

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor va fi de competenta instantelor romanesti

close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături

Inregistrare cont nou

Ai creat deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza parola