• Stoc epuizat
Detector de miscare PIR+MW exterior, 12-19m, 180°, quad cu anti-masking - OPTEX - 1

Detector de miscare PIR+MW exterior, 12-19m, 180°, quad cu anti-masking - OPTEX WXS-DAM-X5

1.111,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
WXS-DAM-X5

Detector de miscare PIR+MW, QUAD de exterior, Self-learning IR anti-masking, cu montare la o inaltime de 0.8-1.2m si o detectie de 12-19m la 180° (2 x 90°) cu 14 zone, 2 staturi.

Distanta si sensibilitatea celor doua campuri de 90° poate fi setata individual in 5 pasi, fiind un detector ideal in combinatie cu echipamente CCTV.

Tehnologie Digital Double Layer Detection pentru reducerea alarmelor false, cele doua staturi fiind analizate separat dar simultan.

Analiza digitala a semnalului, Super Multidimensional Analysis, imunitate PET, compatibilitate cu majoritatea centralelor de efractie pentru functia Plug-in EOL.

GARANTIE 24 Luni

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Detector de miscare PIR+MW, QUAD de exterior, Self-learning IR anti-masking, cu montare la o inaltime de 0.8-1.2m si o detectie de 12-19m la 180° (2 x 90°) cu 14 zone, 2 staturi. Distanta si sensibilitatea celor doua campuri de 90° poate fi setata individual in 5 pasi, fiind un detector ideal in combinatie cu echipamente CCTV. Tehnologie Digital Double Layer Detection pentru reducerea alarmelor false, cele doua staturi fiind analizate separat dar simultan. Analiza digitala a semnalului, Super Multidimensional Analysis, imunitate PET, compatibilitate cu majoritatea centralelor de efractie pentru functia Plug-in EOL.
WXS-DAM-X5

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături

Inregistrare cont nou

Ai creat deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza parola