Modul Master conectare 2 fire, camera video 2MP fisheye si un buton apel - HIKVISION - 1

Modul Master conectare 2 fire, camera video 2MP fisheye si un buton apel - HIKVISION DS-KD8003-IME2

501,00 lei
cu TVA
In Stoc
DS-KD8003-IME2

Descopera a 2-a generatie de videointerfonie IP de la Hikvision conceput in sistem modular pentru o integrare cat mai facila in orice proiect de control al accesului rezidential: Centre rezidentiale, Blocuri, Vile, etc.

Conectare pe 2 fire, design modern si materiale cu finisaje de inalta calitate. Sistem modular si rapid de compunere a echipamentului de acces exterior.

Confort si usurinta in operare. Utilizatorii pot raspune, vizualiza si acorda acces de oriunde prin intermediul telefonului mobil si a aplicatiei Hikconnect. Posibiulitate de a integra sistemul de supraveghere video si sistemul de alarma din casa/apartament in postul video de interior.

Statiile interioare si exterioare sunt intuitive pentru utilizare cu meniuri simple si ecrane tactile.

GARANTIE 24 Luni

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descopera a 2-a generatie de videointerfonie IP de la Hikvision conceput in sistem modular pentru o integrare cat mai facila in orice proiect de control al accesului rezidential: Centre rezidentiale, Blocuri, Vile, etc. Conectare pe 2 fire, design modern si materiale cu finisaje de inalta calitate. Sistem modular si rapid de compunere a echipamentului de acces exterior. Confort si usurinta in operare. Utilizatorii pot raspune, vizualiza si acorda acces de oriunde prin intermediul telefonului mobil si a aplicatiei Hikconnect (necesita inregistrarea unui post de interior 6320-WTE2). Posibilitate de a integra sistemul de supraveghere video si sistemul de alarma din casa/apartament in postul video de interior. Statiile interioare si exterioare sunt intuitive pentru utilizare cu meniuri simple si ecrane tactile.
DS-KD8003-IME2

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.

close Coș de cumpărături
close Coș de cumpărături

Inregistrare cont nou

Ai creat deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza parola